Michael B. Beckwith te învață

Cum să te eliberezi de frică și să trăiești cu un scop, în acest program unic și revelator de meditații.

Pentru o perioadă limitată!

UN PACHET DE CURS DE MEDITAȚII CA NICIUN ALTUL

Pe lângă programul de meditații în 10 părți, am creat un pachet de curs în exclusivitate, cu experți internaționali în meditație:

Învățături revelatoare

În fiecare lecție din acest program în 10 părți, Michael oferă învățături spirituale despre vindecarea rănilor din trecut și te ajută să explorezi potențialul de dezvoltare care te așteaptă în această călătorie de vindecare. Aceste lecții te vor ajuta să îți schimbi percepția și să devii participant activ la viața din jurul tău.

Pachete de meditații

Folosind arta și știința meditației, vei gestiona provocările obișnuite ale vieții, precum singurătatea, lipsa ”succesului”, relațiile neîmplinite, iertarea și frica.

În completare la învățăturile lui Michael, am creat un pachet exclusiv de meditații bonus, ce conține încă 10 meditații.

Caiet de lucru practic

Jurnalul poate fi un instrument puternic pentru transformare. Dar multora dintre noi ni se pare greu să ținem un jurnal. Pentru a însoți acest program în 10 părți, am creat un caiet de lucru practic, cu ideile-cheie ale lecțiilor, exerciții de reflecție, afirmații și exerciții de recunoștință, care te vor ajuta să integrezi mai profund revelațiile obținute din aceste învățături.

Preț special, pentru o perioadă scurtă de timp!

 

Doar 97 €

în loc de 399.00€

 

… și obții acces pe viață!

Dacă nu poți plăti integral, ai opțiunea de a achita în 2 rate simple!

Oferta ta specială în exclusivitate pentru acest pachet este disponibilă doar până în data de 5 Februarie

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Michael B. Beckwith:

MAESTRU SPIRITUAL DE RENUME INTERNAȚIONAL

Cărți publicate

Urmăritori pe rețelele sociale

Apariții în documentare și emisiuni TV

Ani ca lider al Centrului Spiritual Agape

Când îți ridici frecvența și îți amplifici conștiința, îmbrățișezi impulsul evolutiv din tine: acelea de a deveni mai mult, și niciodată mai puțin, decât adevăratul tău sine.

– Michael B. Beckwith

REFORMULEAZĂ ȘI REPROGRAMEAZĂ PERCEPȚIA ASUPRA FRICII ȘI SCHIMBĂRII

O simplă schimbare de perspectivă poate avea un efect de transformare asupra modului în care trăiești realitatea și îți manifești viitorul.

Când te confrunți cu o provocare, o abordezi cu frică și anxietate sau poți să o observi ca fiind un instrument al transformării?

Acest curs este menit să te echipeze cu instrumentele spirituale prin care să poți gestiona cu grație provocările vieții, indiferent cât de mari ar fi ele. Michael îți va împărtăși cunoștințe importante, care te vor ajuta să transformi obstacolele vieții în surse de transformare și inițiativă personală.

Dacă ești gata să te eliberezi pe deplin de frică – în timp ce îți amplifici conștiința și înțelegi cine ai fost menit să fii – te invităm să ni te alături în acest program online de meditații, în 10 părți.

Michael Beckwith dezvăluie cu elocvență secretele cercetării interioare profunde, pentru dezvoltarea spirituală, ceea ce conduce la posibilități infinite în viețile noastre.

Deepak Chopra

Michael Bernard Beckwith… ne învață că viziunea pe care ne-o stabilim pentru noi înșine declanșează un proces sacru de deschidere, care descătușează tot ceea ce avem mai unic, mai puternic și mai magnific în noi.
Oprah Winfrey

Pastorul Michael este un far călăuzitor pentru toți cei care se bucură de slujbele sale pline de profunzime. El ne umple sufletul și ne reamintește de ce ne aflăm cu toții aici… : ca să ne facem propria lumină să strălucească și să ne trăim viața ideală.

Hilary Swank

CE TE AȘTEAPTĂ ÎN ACEST PROGRAM IMERSIV DE MEDITAȚII, ÎN 10 PĂRȚI:

Lecția 1 - Sănătatea & Bunăstarea

În această lecție, care a făcut parte din webinar-ul introductiv, cercetăm modul în care să gestionăm provocarea și darul templului corpului, care este esența modului în care dezvălui viața, iubirea, pacea, fericirea, înțelepciunea, armonia și abundența. Când templul corpului e sănătos, poți reține mai multă energie. Prin tine poate curge mai mult din energia cosmică a vieții.
Această lecție include
o meditație ghidată pentru Sănătate & Bunăstare.

Lecția 2 - Frica & Anxietatea

În această lecție, care a făcut parte din webinar-ul introductiv, învățăm cum să scăpăm de obiceiul de a ne face griji în legătură cu ”scenariul cel mai pesimist”, ca să ne putem concentra pe ”scenariul cel mai optimist”. Nu ne vom mai lăsa stăpâniți de lumea fricii, lipsurilor, bolii și separării.

Această lecție include o meditație ghidată pentru Frică & Anxietate.

Lecția 3 - Relațiile

Învață cum să-ți schimbi percepția asupra relațiilor și să începi să le vezi ca pe niște vehicule ale transformării. Vom descoperi cum să aducem pacea, mulțumirea și fericirea în relații.

Această lecție include o meditație ghidată pentru relații.

Lecția 4 - Singurătatea

Vei ajunge la cauza de bază a durerii pe care o simți la singurătate și vei învăța cum să o gestionezi, îndrăgostindu-te de tine însuți! Michael îți va oferi instrumentele necesare pentru eliminarea gândurilor de inadecvare sau auto – devalorizare.

Această lecție include o meditație ghidată pentru singurătate.

Lecția 5 - Succesul

Descoperă sursa prosperității financiare, a bogăției și a satisfacerii nevoilor tale. Pe parcursul lecției, vei descoperi relația ta cu câmpul abundenței și percepția ta asupra acestuia.

Această lecție include o meditație ghidată pentru succes.

Lecția 6 - Iertarea

Descoperă arta și știința iertării, astfel încât să poți elibera compușii chimici toxici din templul corpului tău. Învață cum să-ți mărești vibrația până la frecvența iertării, astfel încât energia dinamică a generozității și compasiunii să curgă prin tine.

Această lecție include o meditație ghidată pentru iertare.

Lecția 7 - Durerea & Pierderea

Învață cum să jelești, eliberându-te de emoția durerii. Modifică-ți gândirea, astfel încât să poți ieși, în sfârșit, din ipostaza de victimă.

Această lecție include o meditație ghidată pentru durere & pierdere.

Lecția 8 - Descoperirea scopului nostru

Toți avem câte un scop, dar multora dintre noi ne e greu să-l descoperim, din cauza agitației vieții de zi cu zi. Învață cum să îți simți scopul și să te îndrepți în direcția sa, astfel încât să poți să auzi ceea ce începe să apară în viața ta.

Această lecție include o meditație ghidată pentru descoperirea scopului.

Lecția 9 - Marea viziune

Învață cum să împiedici durerea să te tragă înapoi și să-ți lași viziunea să te împingă înainte! Trezește-te în fiecare dimineață cu entuziasm, începând să trăiești o viață împlinită, condus înainte de viziunea ta.

Această lecție include o meditație ghidată pentru Marea viziune.

Lecția 10 - Îmbrățișarea viselor

Descoperă importanța integrării unei practici spirituale în viața ta de zi cu zi și învață cum să creezi o practică potrivită cu nevoile și dorințele tale personale.

Această lecție include o meditație ghidată pentru îmbrățișarea viselor.

REPROGRAMEAZĂ-ȚI MINTEA PRIN PUTEREA MEDITAȚIEI 

CE CONȚINE PACHETUL DIN OFERTA SPECIALĂ

Pentru a-ți îmbogăți călătoria către transformare, am creat un pachet bonus super-special, care include o gamă largă de învățături și practici de meditație, ghidate de instructori de meditație renumiți la nivel global:

MENȚIUNE: Toate meditațiile le puteți asculta în format audio, în limba română sau cu dublaj în limba română!

Ce include pachetul:

Valoare:

Programul tău online de 10 părți

Învață să-ți mărești frecvența și să-ți amplifici conștiința în fața celor mai mari provocări.
Acest curs emoționant include învățături și meditații ce te vor ajuta să depășești 10 provocări diferite ale vieții!

199 €

Fișiere audio

Accesează cursul complet în format audio în limba engleză și ascultă-l oriunde și oricând dorești! De asemnea, te așteaptă meditațiile în format audio în limba română sau dublate în limba română.

47 €

Caietul de lucru pentru curs

Caietul complet de lucru te va însoți în călătoria ta de învățare! Acest caiet special include puncte-cheie din lecții, exerciții de reflecție, afirmații și practici de recunoștință.

57 €

Bonus: ”Rețeta spirituală pentru vindecare”
cu Michael B Beckwith

Acest puternic material bonus de la Heal Summit te va umple de inspirație: Michael îți împărtășește revelații despre rolul spiritualității în vindecare!

49 €

 

Bonus: ”Mărește-ți imunitatea spirituală”
cu Michael B Beckwith

Învață să generezi imunitate spirituală la frecvențele joase și să creezi pace interioară, punând întrebările potrivite, în acest material revelator de la Heal Summit.

49 €

 

Explorarea Meditației, cu Jason Silva

Află beneficiile meditației și explorează tipurile de meditație cu Jason Silva. Acest material special include o meditație care-ți aduce pacea și va declanșa transformarea.

67 €

 

”Găsirea stării de calm pentru vindecare”cu șamanul Alberto Villoldo

Călătorește pe tărâmul în care îți poți continua dezvoltarea spirituală, cu această meditație șamanică în mai mulți pași!

67 €

 

”Metode simple de a medita”, cu Anthony William

Medium-ul medical Anthony William îți prezintă trei meditații simple, dar puternice, axate pe purificarea trecutului, calmarea undelor cerebrale și stimularea sistemului imunitar.

49 €

 

Pachet de meditații în exclusivitate:

Aprofundează practica meditației cu ajutorul meditațiilor ghidate ale unor experți internaționali! Acest pachet de 7 meditații audio include meditații de la Deepak Chopra, Gordon Smith, Frank Kinslow, Roy Martina, Dawson Church, Nassim Haramein și Preethaji Krishna! Meditațiile sunt în limba engleză, în limba română și dublate în limba română.

147 €

 

Preț special, pentru o perioadă scurtă de timp!

 

Doar 97 €

în loc de 399.00€

 

… și obții acces pe viață!

Dacă nu poți plăti integral, ai opțiunea de a achita în 2 rate simple!

Garanția ta:
Testează cursul și decide dacă ți se potrivește.

Conținutul acestui curs are puterea de a-ți îmbunătăți viața într-un mod sustenabil. Vom învăța împreună cum să trăim într-o stare de pace interioară, să ne deschidem inima și să ne lăsăm purtați de râul vieții.

Poți testa cursul și, dacă în 14 zile de la data achiziției decizi că nu ți se potrivește, contactează-ne și te vom rambursa integral.

DESPRE MICHAEL B. BECKWITH

Michael este un recunoscut instructor de meditație, autor multipremiat, vorbitor celebru în lume și lider de seminar. El a răspuns la chemarea sa spirituală acum 33 de ani, când a înființat Centrul Spiritual Internațional Agape, unde activează ca maestru spiritual pentru mii de membri locali și urmăritori online din toată lumea.

Deosebit de respectat pentru învățăturile sale despre știința transformării interioare, el îmbrățișează o abordare practică a spiritualității folosind meditația, rugăciunile afirmative si procesul său brevetat, Life VisioningTM (Vizualizarea vieții). El a apărut în filmul The Secret, The Heal Summit Series și a fost numit pe lista Supersoul 100 a lui Oprah Winfrey, cu vizionari și lideri de impact, în 2016.

DESPRE MICHAEL B. BECKWITH

Michael este un recunoscut instructor de meditație, autor multipremiat, vorbitor celebru în lume și lider de seminar. El a răspuns la chemarea sa spirituală acum 33 de ani, când a înființat Centrul Spiritual Internațional Agape, unde activează ca maestru spiritual pentru mii de membri locali și urmăritori online din toată lumea.

Deosebit de respectat pentru învățăturile sale despre știința transformării interioare, el îmbrățișează o abordare practică a spiritualității folosind meditația, rugăciunile afirmative si procesul său brevetat, Life VisioningTM (Vizualizarea vieții). El a apărut în filmul The Secret, The Heal Summit Series și a fost numit pe lista Supersoul 100 a lui Oprah Winfrey, cu vizionari și lideri de impact, în 2016.